Cursussen en workshops

Mijn atelier is ruim en licht met een grote tafel in het midden waar men aan kan zitten. Ook staan er schildersezels waar je aan kunt werken.

Er werken mensen die net beginnen te schilderen maar ook mensen die dit al langer doen. Als je net begint krijg je van mij een aangepast programma maar je zult zien dat de onderwerpen zo zijn dat je snel op je eigen niveau mee kunt doen.

Ieder heeft zijn eigen verf, penselen en doek of papier bij zich.

Ik geef opdrachten waar ieder verder vrij aan kan werken. Door de kleine groepen is er veel tijd voor individuele aandacht.

Je leert alles over het mengen van kleuren, het omgaan met diverse penselen, paletmessen en andere technieken. Je oefent je tekenvaardigheden en je leert van je medecursisten. Bovendien in een gezellige, sfeervolle ruimte waar natuurlijk ook mijn eigen laatste werk ophangt.

De cursus loopt van september tot begin december. Daarna weer van januari tot eind april.

  • Dinsdagmiddag 14.00 uur tot 16.00 uur (In eigen atelier)
  • Dinsdagavond 19.30 uur tot 21.30 uur ( In eigen atelier)
  • Donderdagochtend 10.00 uur tot 12.00 uur ( In Het Veerhuis te Oud Gastel)
  • Donderdagavond 19.30 uur tot 21.30 uur ( In Het Veerhuis te Oud Gastel)

Workshop Tekenen met Pastelkrijt

Regelmatig geef ik workshops pasteltekenen.

Naar aanleiding van een eigen foto kun je een (huis)dier of een ander onderwerp tekenen met zachte pastel. Ook bloemen lenen zich uitstekend voor deze techniek.

Je hoeft niet goed te kunnen tekenen want als je begint staat de basistekening al op je papier. Dat heb ik voor je gedaan. Door de kleine groepen krijg je voldoende begeleiding om aan het einde van de dag een werkstuk waar je trots op bent mee naar huis te nemen.

Groepen van 4 tot 6 personen

Tijd: 13.00 tot 17.00 uur

Papier, zachte pastelkrijt en ook koffie of thee zijn inbegrepen.

In verband met Corona zijn er op dit moment geen workshops gepland